
آموزش نصب کردن وردپرس فارسی امن و آسان
برای نصب کردن وردپرس فارسی ابتدا آخرین نسخه این سیستم مدیریت محتوای محبوب را از این آدرس دانلود کنید
حال فایل دانلود شده را به هاست و در پوشه public_html آپلود کنید. (برای آپلود کردن میتوانید از گزیینه File manager سی پنل اقدام نمایید یا به وسیله نرم افزارهایی همچون FTP Cute آن را آپلود کنید و یا از آپلود کننده php استفاده کنید که آخرین روش در مصرف پهنای باند شما صرفه جویی خواهد کرد. آپلود کننده php را میتوانید از این آدرس دانلود و بر روی هاست خود extract کنید و آدرس ان را در مرورگر اجرا کنید.)


فایل آپلود شده را از حالت زیپ خارج کنید. به صورت پیش فرض محتویات فایل های وردپرس در پوشه ای به نام wordpress قرار دارند که میبایست محتویات این پوشه را به پوشه public_html منتقل کنید.

در این بخش میبایست یک دیتابیس برای وردپرس ایجاد کنید. لذا برای این منظور از گزینه MySQL Databases موجود در cpanel وارد شده و در کادر New Database یک نام حدودا 6 حرفی و به حروف انگلیسی وارد کنید و ceate database را بزنید تا یک دیتابیس ایجاد شود. حال از قسمت Add a New User و قسمت Username یک نام شش حرفی به انگلیسی وارد کنید و از قسمت Password یک رمز قوی (متشکل از اعداد حروف بزرگ و کوچک و کاراکتر ها شامل ×!@#$%^&*)( برای این یوزر در نظر گرفته و گزینه create user را بزنید تا یوزر ساخته شود. دقت کنید که نام دیتابیس و یوزرنیم دیتابیس متشکل از دوقسمت خواهد بود که قسمت اول آن توسط سیستم در نظر گرفته میشود و قسمت بعدی توسط شما وارد شده. همچون: pishfarz_entekhabi در آخر از قسمت Add a User to a Database دیتابیس و نام کاربری دیتابیس ساخته شده را انتخاب و گزینه add را بزنید و در صفحه باز شده تمامی تیک های تیبل ها را زده و آن را save کنید.




فایلی به نام wp-config-smaple.php در محتویات وردپرس وجود دارد. آن را به wp-config.php تغییر نام داده و آن را به وسیله گزینه Edit در فایل منجر باز کنید.

به ترتیب نام دیتابیس، نام کاربری دیتابیس، و پسورد انتخابی برای یوزر دیتابیس، را در قسمت های تعیین شده قرار داده دهید.

نکته:( این بخش را میتوانید جهت ایمن سازی وردپرس انجام دهید. در صورت انجام ندادن آن وردپرس نصب خواهد شد) وارد این آدرس شوید. و محتویات تولید شده را با محتویات مورد نظر داخل فایل wp-config جایگزین کنید. حال نوشته wp_ با به صورت wp_name تغییر دهید. به جای name کلمات 6 حرفی مد نظر خود را استفاده کنید. این کار باعث میشود تا سایت شما مورد حمله جداول دیتابیس قرار نگیرد.


فایل مورد نظر را save کنید

حال وارد آدرس سایت خود شوید: http://www.site.com

یک یوزر و پسورد به عنوان مدیر بسازید. دقت کنید که به هیچ عنوان از کلمه پیشفرض admin به عنوان یوزر نیم استفاده نکنید همچنین پسوردتون شامل حروف کوچک، حروف بزرگ، اعداد و کاراکتر ها باشد. در آخر ایمیل خود را وارد و ok کنید.

وردپرس فارسی شما با در نظر گرفتن فاکتورهای امن سازی آن، ساخته شد و آماده بهره برداری میباشد.
برای ورود به بخش مدیریت وردپرس از دو آدرس زیر میتوانید استفاده کنید به جای site.com نام دامین خود را جایگذاری کنید: http://site.com/wp-admin/ یا http://site.com/wp-login.php
امیدوارم این آموزش مورد توجه شما قرار گرفته باشه